Varför behöver en man tacksamhet

Agentprovokatorn Chersky, särskilt för tidningen Marie Claire, diskuterar varför män behöver tacksamhet och varför de jämförs med hundar.

Jag vet att män ofta jämförs med hundar. Det är ofta ganska sant. Men på vissa sätt saknar vi dem fortfarande. Nej, jag pratar inte om sex. Jag pratar om förmågan att älska värdinnan utan att få praktiskt taget inget i gengäld..

Hunden kommer att uppriktigt glädja sig åt dig hela sitt liv, ta med bollar och se troget i ögonen – även om du glömmer att berömma honom. Han har troget väntat på dig hemma hela dagen. Hoppade runt och försökte slicka näsan när du äntligen dök upp.

Och du, istället för att slicka näsan också, ropade: ”Fu, Trezor, fu, du kommer att riva mina strumpor!” Sedan tog du honom ut på gården i några minuter, och sedan gick du på ett datum och lämnade hunden uttråkad till sent på kvällen..

Det mest fantastiska är att Trezors känslor även för en sådan älskarinna fortfarande inte kommer att svalna. Hos män är tyvärr allt lite mer komplicerat. Det visar sig att de flesta av oss behöver denna tacksamhet..

Förmodligen är det nödvändigt att berätta mer detaljerat vad jag menar med begreppet ”tacksamhet”. Tja, ja, vissa kvinnor är födda så vackra att de nästan från tre års ålder får komplimanger från fans. receptfria potensmedel på apoteket.

Jag vet att män ofta jämförs med hundar. Det är ofta ganska sant. Men på vissa sätt saknar vi dem fortfarande.

Vidare. Skönheter är bortskämda, karaktär förstörs. Som ett resultat, vid 20 års ålder, blir en tjej van vid det faktum att någon man skulle tycka att det är ett nöje att duscha henne med gåvor. En del av detta blir uttråkad och de tvärtom försöker hitta åtminstone en som inte kommer att uppmärksamma dem för att försöka erövra det själva..

Andra väljer de mest generösa eller mest lovande, men i alla fall gifter sig nästan alla dessa tjejer. Men då börjar det mest oväntade..

Samma beundrare som igår kastade blommor och Mercedes vid fötterna på sin älskade slutar göra det. Han börjar i allmänhet dröja kvar på jobbet och försvinner i ingen vet var! Naturligtvis beror det på att han är en hund. Så? Ja. Men inte riktigt.

Varje person som gör något förr eller senare börjar tänka: varför? Att hitta svaret är inte alltid lätt. När det gäller att uppvakta en kvinna tänker en man naturligtvis inte alls på någonting. Han är kär och hans handlingar förklaras av en enkel djurinstinkt. Slutligen går den här kvinnan med på att bli hans fru. Hurra, semester, apoteos. Vad kommer härnäst?

Vidare börjar i teorin ett lyckligt liv tillsammans, under vilket en man behöver bygga ett bo. Bygg ett hus, hugga träd. Förutom gåvor till din älskade måste du också köpa möbler, VVS och annat nonsens.

Och du behöver fortfarande tjäna pengar på det, för inte alla har miljontals dollar än. Det är just nu som en man börjar försvinna på jobbet eller två..

Han måste snabbt växa i tjänsten eller få ett par fler hack. Eller starta ett lönsamt företag, som är skrämmande under vår giriga stat. Och det är just nu han behöver en jävla tacksamhet.

Han vill att den som han gör allt detta åtminstone ibland ska säga ”tack”. Han vill att hon åtminstone ska förstå hur svårt det är för honom.

Samtidigt måste hon komma överens med att han absolut inte bryr sig om hur svårt det är för henne på jobbet. Han tror uppriktigt att han ensam arbetar i familjen och matar alla. Och så behöver han en kvinna som vänligt möter honom och hjälper honom att slappna av.

Och så, om allt detta inte händer, börjar han tänka. Varför då? För vem? Och resultatet av dessa reflektioner i slutändan blir det filosofiska: ”Skulle du inte gå. ”

Hon måste komma överens med att han inte bryr sig hur svårt det är för henne på jobbet..

Jag förtjänade naturligtvis, som alltid, färgerna. Jag tog speciellt en positiv och ansvarsfull man och korsade honom med en cynisk bortskämd tjej, som naturligtvis ingen av er är.

Men det händer att en kvinna är ganska tillgiven och tar hand om sig själv, men han kom sent och hon sov redan. Hon brukade vänta på honom med middag, men nu bestämde hon sig för att han hade ett mellanmål på jobbet. Tidigare, när han satte ihop en hylla, sa hon, ”Vilken fin kille du är!”, Och nu ”Tja, när ska vi köpa vanliga möbler?” Och när barnet är fött kommer huset i allmänhet bara att prata om hennes moderns prestation. Och alla de okända ”tack” kommer att kunna upplösa sitt underbara äktenskap. Låt oss inte ta det till det här.