Kilkil: är det värt att hämnas på fuskaren

När den första chocken från nyheterna att en älskad har förändrats passerar, börjar hjärnan tänka över alternativ för ytterligare åtgärder. Tankar från ”att skyndsamt göra en skandal” till ”att återbetala fel person med sitt eget mynt” rusar genom mitt huvud som en karusell. Men är det värt att söka tröst i sängen med en annan när du har förrådts?

Som praxis visar är det alltid svårare att bara lugna sig i sådana situationer än att omedelbart börja komma med en plan för hämnd. Att tillföra gärningsmannen samma smärta som han tillförde är ett alternativ som alltid ligger på ytan. Hjärnan klamrar sig fast vid honom, och det kommer en tidpunkt då den lurade kvinnan tydligt förstår att hon vill ändra sin man. Innan du rusar in i bubbelpoolen är det värt att väga alla fördelar och nackdelar. Det finns inget sätt att spela upp allt igen.

fördelar

Nya känslor. Fusk kan inte bara bli hämnd utan också en möjlighet att uppleva nya spänningar. Med en fortfarande okänd person. Med intriger av ett nytt möte, när du inte förstår någonting om din partner och inte kan beräkna slutet.

Förkroppsligandet av dina fantasier. Det är inte alltid möjligt att ta en permanent partner och lugnt förklara att du vill ha något ovanligt och förtrollande. Rädslor kan hindra dig från att göra en uppriktig bekännelse: att bli missförstådd, skillnaden mellan dina önskningar och det faktum att allt detta i slutändan kommer att påverka ditt liv utanför sängen. En annan sak är en älskare, du kan inte vara blyg med honom.

Utjämna positioner. Ibland är det lättare att förlåta och förstå en partner när du står på lika villkor med honom, och inte bedöma honom från toppen av din syndlöshet..

Jämför och våga. Det är lättare att förlåta eller ta ett beslut att dela om du har något att jämföra med. Kanske är det som du tog för givet faktiskt något som är värt att kämpa för..

Känns som en riktig kvinna. Om en tråkig vardag långsamt kan döda en kvinnas självkänsla, kan svek från en älskad dramatiskt få ner den. Och det viktigaste i situationen är inte att förbättra relationerna mellan partner, utan att återföra kvinnan till marken under hennes fötter. Hjälp henne att förstå vad hon förtjänar. När allt kommer omkring bestämmer det ibland hela kvaliteten på hennes framtida liv. Och här är alla medel bra.

Minuser

Detta är inte en lösning på problemet. Hämnd kan naturligtvis ge viss moralisk tillfredsställelse, men det löser inte själva problemet. Frågan om svek från en älskad och behovet av att bestämma hur man ska leva med det vidare kommer inte att gå någonstans.

Obehagligt sediment. Bara för att din partner kunde spendera tid med någon annan betyder det inte att det är rätt för dig. Om du är en sluten person, squeamish och så vidare, kan ett sådant steg bara för att hålla jämna steg med din man visa sig vara din sida. En obehaglig eftersmak, missnöje med sig själv är inte särskilt bra tillskott till smärtan att förråda en älskad.

Det är svårt att hitta rätt kandidat. När allt kommer omkring förstår alla att, efter att ha fattat beslutet att slå ut en kil med en kil, är det nästan omöjligt att bara gå ut och kasta dig i armarna på den första personen du möter. Kandidaten till äktenskapsbrott måste vara trevlig, medicinskt säker, diskret, godkänna alla krav och så vidare. Att hitta en okänd man med en sådan lista med parametrar är inte så lätt. Och om du involverar någon du känner till den här berättelsen, var beredd att du måste förklara.

Fusk som lock. I ilska kan du helt enkelt förvirra orsaken och orsaken. Fusk kan öka din långvariga önskan att gå åt vänster och inte bli en anledning, utan en ursäkt för att gå ut. Anledningen kan vara något annat: önskan om levande intryck, tråkiga intima förhållanden, en oöverensstämmelse i smak, brist på uppmärksamhet och kommunikation från partnern. Efter att ha vågat förräderi tar du inte hämnd på din partner utan försöker lösa helt andra problem. För att detta ska fungera måste du åtminstone förstå varför du gör det här.

Stor risk. Om ditt mål helt enkelt är att hämnas, inte förstöra förhållandet, måste du vara extremt försiktig. Det finns ingen garanti för att en man kommer att hämnas för ett värdigt argument och förlåta dig om han får reda på allt. Män är till sin natur ägare, och det är värt att överväga.