8 skäl att vara avundsjuk

Medan vissa utövar öppna relationer, gästäktenskap och andra friheter uppmanar Daria Aptekareva oss att vara avundsjuka på våra män. Och för detta har vi minst åtta skäl.

1. Som en förebyggande åtgärd

Svartsjuka från grunden är ett effektivt vaccin mot verkligt svek. Att veta vad du kan när det gäller bagateller som ofarligt att flörta med en servitris, kommer en man säkert att vara försiktig med en fullvärdig äktenskapsbrott. Om, förbjuda Gud, ödet dig till en skadlig polygami, kommer den unge mannen att täcka sina spår mer grundligt och öppna sig mer övertygande. Och tro mig, förutsäga omfattningen av förstörelsen, det är bättre att bli av med polygami-vapnet än att berätta om hans äventyr.

2. För ton

Det fungerar inte värre än ett glas italiensk Frisante. Förresten, om Italien. En av mina vänner, som förändringsvinden ledde till permanent uppehåll i dessa välgörenhetsland, sa att för kvinnorna där är avundsjuka ett kors mellan fitness och ett besök hos en familjepsykolog. Läker både relationer och kroppen som helhet. Och om du tänker på det är den italienska modellen inte så dålig. Först spenderar du mycket kalorier i processen att reda ut ett förhållande. Om inte skandalen naturligtvis inte är hackad, utan i full kraft – med skakande nävar och kastande av kastruller. Och för det andra diskuterar du många pressande problem, så att säga, i en informell miljö. Var inte rädd för att visa ditt afrikanska temperament utanför sovrummet. Enligt försäkringar från psykologer, par som undviker öppen konfrontation, föredrar att på ett intelligent sätt täcka över och dölja problem, skiljer sig oftare än andra. Och att spendera dina bästa år på en man som aldrig riktigt har fört dig till vit värme är nästan lika stötande som att leva med en man som aldrig har fört dig till orgasm..

”Det femte äktenskapsåret var en kris för oss. Påverkas av känslornas underskott (två år utan semester) och de ackumulerade anspråken på varandra. Och vad hittade jag hos honom, frågade jag mig själv och hittade inte svaret. Resan till Egypten förde allt tillbaka till sin ursprungliga plats. Även de som var tillräckligt gamla för att vara hans dotter ”hakade” på min Sasha. För att inte tala om de kamrater som försökte prata med honom, lära känna honom. Oväntat för mig själv insåg jag att jag var avundsjuk. Så mycket att jag är rädd att lämna min man ensam, även en minut! Ett par av mina raserianfall räckte för resten av resten vi tillbringade som nygifta, nämligen utan att gå ur sängen ”. Lena, 29 år gammal

3.och förbättra styrkan

”Den som inte är avundsjuk bedriver inte tanken på sex,” förlåt mig denna fria tolkning, men jag vet mycket värre om champagne. Istället för att spendera pengar på onda negligéer och memorera kapitlen i Kamasutra, är det bättre att ha en bra skandal. Effektiviteten med denna metod bevisades i början av den mänskliga civilisationen, men dess relevans har inte minskat idag. Av allt kön som inte strider mot social etik, moral och normerna i strafflagen, är försonande sex alltid det mest slående..

4. Du kommer att bli mer uppmärksam på din man

Inte ur det blå, du kommer att ordna fula scener, eller åtminstone bara spira en man med stickande kommentarer och. Argument behövs här, och det är önskvärt, mer artigt. Titta närmare: spenderar inte din pojkvän för mycket tid framför spegeln innan du går till jobbet? Sniff: köper han den tredje flaskan parfym på en månad? Och är inte båda dessa fakta kopplade till utseendet på kontoret för en nyanställd Lyudochka, över vilken din man, enligt rykten, tog beskydd? Och hur reagerar säljkvinnan Lyubochka från hushållsavdelningen på honom – om hon inte hoppar ur sin behå? En annan kanske inte skulle ha uppmärksammat alla dessa nyanser, ignorerat historien om Lyudochka och ignorerat Lyubochkas tricks. Men inte du! Alla dina observationer bör rapporteras utan att tveka till föremålet för ökad uppmärksamhet. Och sätt dig själv mentalt en bock i rutan ”håll din mans självkänsla på en hög nivå.” Vem, om inte vi, borde veta att svartsjuka alltid är en komplimang. Något slöjd och stressande, men i själva verket otvetydigt trevlig. Dina tillrättavisningar och anklagelser kommer att glömmas bort, och mannen kommer att vara säker: han ser ut och luktar så att alla kvinnor inom en radie av tio meter dör i medvetslöshet.

”Min fiance hatar komplimanger. Ett fall när jag sa till honom att han ser vacker ut och hörde som svar: ”Jag är inte en tjej att se ut”, räckte för att jag kunde stänga det här ämnet för alltid. Nu projicerar jag min egen beundran på främlingar. Det räcker att säga något som: ”Hon kommer att bryta nacken nu” eller ”Det är farligt att gå ut med dig – de kommer definitivt att slå dem av”, eftersom Pashka garanterat kommer att tillbringa hela kvällen i högt humör ”. Valya, 22 år gammal