10 kärlekstips som din pappa skulle ge dig

Som en nära man är det fadern som kan varna för pojkvänens list och berätta hur man beter sig med fansen..

”Ta dig tid, leta efter din man”

Ibland tar det tid att hitta en följeslagare för livet. Inga påminnelser från samhället om att du är ensam och att alla dina vänner redan är gifta kan inte driva dig till den första personen du träffar. Gifta dig inte eller romantik av ensamhet eller tomhet. Inte varje man som passerar är din. Vi gillar alla sagor om första och enda kärlek, vars plot, som redan nämnts, inte beskrivs efter bröllopet. Lyssna därför på din far, som med säkerhet vet att allt tar tid och alla förhållanden är en upplevelse. Få erfarenhet så att din saga kommer att vara med en vacker fortsättning.

”Hitta en god vän i en man”

Efter godisbukett-euforin kommer en lugn familjeperiod när nervändarna från att se och röra är slöa. Relationer blir lugnare, våldsamma känslor försvinner. Båda förstår att de redan tillhör varandra och det är ingen mening att erövra och bevisa känslan av kärlek. I ett par kommer det alltid en period då det är viktigare att känna empati från en partner. Kommer en man att kunna bli en medbrottsling i dina intressen, en följeslagare i dina affärer – detta måste ordnas i den första perioden av förhållandet. Hängivenhet och ärlighet tas ofta upp i en person från barndomen. Du kan vara säker på en pålitlig vän även när de gnistrande känslorna försvinner. Och glöm inte att presentera killen för sin far från början – han kommer alltid att kunna känna igen en man eller en infantil son i en pojkvän.

”Respektera dig själv och älska din reflektion i spegeln”

För din far kommer du alltid att vara den vackraste flickan och älskade prinsessan. Och vet att fadern alltid har rätt när han säger att hans dotter är bäst och förtjänar det bästa livet. Hur många glada kvinnor runt, verkar det med yttre brister: en stor näsa, inte riktigt raka ben, och håret sprids inte i tjocka strängar över axlarna. Men dessa kvinnor lyser av självförtroende. En positiv bedömning av ditt ”jag” ger många fördelar – sinnesro, trygghet, andras förtroende. Mycket farligare är en person som är sløv, alltid tvivlar på sig själv och kräver av andra ständig bekräftelse av sina meriter. När du tror på din framgång och respekterar dig själv överförs den till dina fans. I svåra tider, kom bara ihåg din fars ord: ”Du är min vackraste prinsessa!”

”Låt inte din partner förödmjuka dig”

Ta en närmare titt på vem du vill bygga ditt liv med. Om det finns förolämpningar eller antydningar till förödmjukelse under uppvaktningsperioden, så vet det: det kommer att bli värre längre. Även på ett lekfullt sätt får du inte låta dig förnedras. Ramen för vad som är tillåtet bör vara tydligt för både de allra första dagarna och månaderna av kommunikationen. Uppskatta inte drömmen om att du ska kunna utbilda din nära och kära. En man, enligt sin psykologi, försöker tämja en kvinna, många uppnår detta med hjälp av tillgivenhet. Men vissa vill helt kontrollera och dominera sin partner, de vill förstöra eller ändra hennes personliga åsikt, för detta använder de förolämpningar. Flickor tycker ibland att om en man underskattar hennes självkänsla, skriker, blir nervös, kräver sin styrka, då är han rädd för att förlora henne. Detta är fel slutsats. Uttrycket ”slår, det betyder att han älskar” har länge tappat sin medeltida relevans. Kom aldrig ihåg, aldrig kommer en stark, självsäker, intelligent och värdig man inte förolämpa, än mindre lyfta handen mot en kvinna. Om han ser att damen är ogenomtränglig och ingenting kan förklaras för henne med ord, lämnar han en sådan kvinna utan att röra vid henne.

”En mans ord är vad han försöker vara. Hans handlingar är vad han verkligen är ”

Don Juan-män känner väl till kvinnors psykologi, de talar flytande regeln ”en kvinna älskar med öronen.” Förförarens huvudsakliga uppgift är att erövra en flickas hjärta, men när det gäller ett seriöst förhållande är det inte för en damman. Ordens magi kan leda en tjej åt fel håll. Ta en närmare titt på hur mycket killen gör för dig, och inte hur många komplimanger han har spridit runt dig. Don Juan är narcissister som är omedvetna om kvinnans problem, smärta och problem. De löper från svårigheter. Om du hittar en skillnad mellan ord och gärningar i din pojkvän, frestar inte ödet, förvänta dig inte förändringar från kvinnan. Han kommer aldrig att förändras och kommer inte att ändra sina livsuppgifter. Titta runt, kanske en tyst ungdom ger dig te varje dag på jobbet?

”Förvänta dig inte att en man ska göra dig lycklig varje dag.”

I ett förhållande är ömsesidig förståelse viktig, som tar hänsyn till allas intressen och behov. Vem av oss vill vara obegränsad i skuld? Förhållandet mellan partners är inte en affärslönsam affär, där du måste betala med dagliga buketter, godis, ornament. Förväntar du dig överraskningar varje dag? Du kommer definitivt att få en – kunskapen att män inte ens vet att kvinnor uppfattar gåvor och vackra ord som en kärleksförklaring. Ofta klagar tjejer till sina vänner att deras vän sällan bekänner sina känslor. Var inte panik och tänk ut. Män skämmer inte bort med ömma ord och gåvor? Eftersom det är naturligt för dem att visa känslor annorlunda. Ta bort från hårt arbete, täck med en filt när det är kallt, ta till naturen, om trött – allt detta kan göras tyst, utan att visa handling. Men det är här manlig kärlek kommer att manifestera sig. Kräva inte semester från din make varje dag, för du kommer inte ens märka många manliga handlingar, och tro att det borde vara så.

”Män har också känslor, ta hand om dem”

Tro mig, din far led också av kvinnor. Kvinnors ökade känslomässighet och önskan att omedelbart lösa alla problem leder män till frälsningspunkten. Skandaler uppstår oftast när damer börjar hysteri och manipulerar mäns känslor. Att blåsa upp en man är som en förberedande beskjutning före en attack. Psykologiskt fusk leder en partner ur ett tillstånd av emotionell balans och stör logiskt tänkande. Provocera inte killarna, kör inte dem till ett nervöst sammanbrott. När allt kommer omkring är de också människor och vet också hur man känner. Så fort du vill ordna en teater för en skådespelerska, föreställ dig hur mannen närmast dig skulle känna dig under ett gräl – din far. Kram din älskade, lugna dig själv och lösa alla problem utan buller och zarapin.

”Spring från en man som inte kan göra någonting runt huset”

Om du måste kunna laga, stryka, sy på knappar och uppfostra barn, är det inte illa för din pojkvän att bevisa sig själv i arbetet med en borr. Livet är så ordnat att en kvinna inte ska vara rädd för svårigheter i vardagen. Även om det finns specialköpta specialister för allt VVS-arbete är det inte möjligt att ha tid att ringa en nagelinstallatör för varje nagel. Säkerhetsfrågan kommer att lösas om du kan vara säker på att en man i en nödsituation inte springer för att leta efter en mästare utan hanterar själva svårigheten. För en mysig eld med en grill behöver du inte ringa en skogshuggare och en slaktare och byta ut en glödlampa – en elektriker. Ni flickor erkänner ofta att en stark och självförsörjande man med skiftnyckel är ännu sexigare..

”En man måste försörja sin familj, men du måste också lita på dig själv”

Visst sa din far till dig i barndomen: ”Sitt ner, lära dig dina lektioner, du går ingenstans förrän du har slutfört alla uppgifter.” Det är osannolikt att han insisterande erbjöd sig att sitta vid spegeln längre och drömma om hur allt i livet kommer att göras för dig. Han tog sin dotter till baldans eller till en musikskola, men han krävde alltid att uppnå framgång i den verksamhet han startade. Sedan barndomen drömde han att du var en feminin, men samtidigt målmedveten person. Han visste: vänta på vädret vid havet, och från himlen är gryn endast möjligt genom att tjäna pengar på detta hav. Så i familjelivet, räknar du med en man, måste du ha din egen resurs för självförsörjning. Annars, som i Pushkin – ”titta, en gammal kvinna sitter på tröskeln och framför henne är ett trasigt tråg”.

”Du har det mest underbara leendet, skratt oftare”

Ett leende är det viktigaste emotionella strategiska vapnet. Med det kan du mycket mer effektivt uppnå dina mål i kärlek och i familjen. För en partner är ett leende garant för din tillförlitlighet, attraktivitet och sällskaplighet. Och för din far – en indikator på ditt lyckliga liv. Dotter, le oftare!