14 tecken på att din man är perfekt

Och även om vi nyligen hör mer och mer om skilsmässa, men sann kärlek finns också. Och dessa punkter är ett bevis på det..

Om du, när du tittar på dina vänner, suckar att de säger att din är lite nedslående, så titta på vår lista. Och kanske slutar du äntligen leta efter ditt ideal och inser att det ligger framför dig.!

Din första natt var oförglömlig

Det spelar ingen roll om du hade fantastiskt sex den första natten efter bröllopet, eller om du trött bara kollapsade i en hög med tyll och gåvor. Oavsett hur den natten gick kände du dig helt lycklig, men ännu mer glad att du delade det här ögonblicket med din utvalda..

Du hade en månad av avkoppling

Detta är vad många par kallar sin smekmånad. Och vad du än gör under denna period har du än en gång blivit starkare i ditt val och skulle vara redo att gifta dig med den här personen igen.

Ni är lika partners

Oavsett hur du fördelar ansvar i familjen, kommer de att vara lika. Till exempel förväntar han sig inte att du ska fullgöra rent kvinnliga skyldigheter, precis som du inte kommer att tänka på dig att förvirra honom för hans ouppmärksamhet mot manliga uppgifter. Istället diskuterar du situationen och hittar en lösning tillsammans..

Känns het när du tänker på din man

Om du blir störd av en tanke att den här stiliga mannen är din make, är du på rätt väg. Det viktigaste är att få positiva känslor om äktenskapet och regelbundet driva din passion..

Du mår mycket bättre runt honom

Du kan göra vad som helst och till och med flytta berg när du är med din make. Hans förtroende förmedlas till dig, så det finns inget du inte kan göra. Känslan av hans närhet gör dig starkare. Och det är fantastiskt.

Du kan inte föreställa dig hur ditt liv skulle vara utan honom.

Allvarligt! Många par jag känner försäkrar att de inte föreställer sig livet utan sin själsfrände och inte ens föreställer sig (och inte vill föreställa sig) sitt liv utan denna person. Han är bara, punkt.

Är du stolt över honom

Du tittar på deras prestationer och känner dig stolt. Det spelar ingen roll vad han gjorde, men du har absolut förtroende för att han gör det bättre än andra. Och du visar gärna hans färdigheter för dina vänner och familj..

Du smälter vid en blick

Och även om det här utseendet inte alltid är sexigt (även om det är möjligt), men så fantastiskt. Du känner att din man beundrar dig och är stolt också. Och det tänds verkligen.

Ni försöker inte ändra varandra

Om du båda bestämde dig för att gifta dig, visste du vad (eller för vem) du skulle åka. Enligt psykologer kan du inte göra en hund av en katt. Med andra ord, om du är gift med en blyg person som föredrar att spendera kvällar hemma, försök inte göra honom till företagets liv, utan vilken ingen fest är komplett. Så du accepterar bara din make för vem han är, och du tycker att den är söt..

Du diskuterar öppet sexuella ämnen.

Du mår bra tillsammans och du kan prata öppet om sex, eller snarare, om dina preferenser och fantasier. Dessutom gillar du att förkroppsliga dessa fantasier tillsammans och prova något nytt. Och det blir aldrig tråkigt.

Du kan lita på honom

Du är säker på honom som i dig själv och berättar för honom allt. Och du vet att denna information inte kommer att läcka ut till massorna bara för att det inte ens skulle hamna att diskutera dina problem med någon annan. Du är en helhet.

Han övervinner motgångar med dig

Livet är en oförutsägbar sak, och det är mycket viktigt att du har en person bredvid dig som inte ger upp i en svår situation. Det spelar ingen roll vad som kan hända, han kommer att låna axeln och gå denna väg med dig till slutet.

Du har samma syn på barn

Om du till exempel inte vill ha barn och din man drömmer om tre söner, kommer det tyvärr förr eller senare att leda till en skilsmässa. Men när båda makarna ser i samma riktning och redan vet exakt hur många arvingar de vill (om de vill) ha och lika delar ansvaret för att uppfostra barn, har detta förhållande definitivt en framtid.

Familjelivet var den bästa fortsättningen på romanen

Många makar erkänner att de var oroliga över formaliseringen av förhållandet, men nu när de ser tillbaka är de säkra på att familjelivet har gjort förhållandet ännu ljusare och rikare, även om de bodde tillsammans en tid före bröllopet.