13 skäl till din ensamhet som är obehagliga att höra

Du kommer definitivt inte att gilla den här listan. Men vem annars kommer att berätta sanningen?

Kvinnor tenderar att komplicera saker när de försöker hitta svar på enkla frågor. Det är därför de skyller på den olyckliga fasen av månen, horoskop, generiska förbannelser för sin ensamhet, men inte själva..

1. Du tror inte på speglar

En rik inre värld, vanliga hobbyer, vänlighet och så vidare … Han kommer säkert att se allt detta i dig och kärlek, men bara om du hakar honom utåt. Ak och ah, när det gäller att starta ett förhållande har utseendet alltid varit i första hand, det är dumt och naivt att tro att det inte är så, och fortsätt att gå ut hos människor med ett smutsigt huvud och i en gammal jacka med pellets.

2. Förvirrande grooming med artificialitet

Alla skriver att män älskar välskötta kvinnor. Men ingen säger att grooming inte är massor av smink, förlängda ögonfransar, permanent smink och långa scharlakansröda naglar med strass. En välskött kvinna tar hand om sin hälsa, så hennes hud, hår, naglar och kropp ser fräsch och vacker ut i sin ursprungliga form.

3. ”Du är tom och det finns ingen gnista från Gud i dig!”

Du gillar inte att läsa, låter dig inte röra dig med någonting och går inte någonstans. Du har ett tråkigt rutinjobb och du lär dig bara världsnyheter från avsnittet ”Stjärnor”. På kvällarna passerar du genom att bläddra igenom Instagram-flödet eller titta på TV-program. Och inte de som hela världen diskuterar utan turkiska tvåloperor eller realityshows. En enkel begäran från en man på första dejten, ”Berätta lite om dig själv”, förvirrar dig. För det finns inget att berätta, tristess, förtvivlan och nedbrytning.

4. Sexualitet är inte din framkant

Du har inte den feminina energin som lockar män till sig själv. Dina ögon brinner inte av ett djävulskt ljus när du tittar på killen du gillar. Antingen skjuter du bort män med din kyla, eller så lockar du dig i nivå med en ”bro”. Kanske är du väldigt bra, kanske till och med vacker, men du vill inte. Du måste leta efter skäl i dig själv, känna dig själv och upptäcka din sexualitet.

5. Under din självkänsla är bara en sockel

Du värdesätter dig inte och du har svårt att föreställa dig att någon annan kan älska dig. Även om du har någon form av relation, försöker du förstöra allt. Du verkar göra ursäkter för att någon uppmärksammade dig och sympati utvecklas för snabbt till ett ohälsosamt beroende. Kvinnor med låg självkänsla lider antingen av evig ensamhet eller har varit i relationer i flera år där de inte alls är lyckliga. Att erkänna för sig själv att det finns ett problem och be om hjälp är det enda sättet att komma ut ur träsket med evig självflagellering.

6. Du vet inte hur man flirtar

Du känner dig inte vacker, självsäker, sexig och som ett resultat vet du inte hur man ska föra sensuella samtal. Du är blyg, vet inte vad du ska säga och du tittar bort. Du har en löpande linje på pannan: ”Jag förstår inte varför den här stiliga mannen ens talade till mig.” Även om du gillar killen kommer du att agera fristående och din tarminstinkt kommer att insistera på att fly..

7. Du har ingen takt

Dåliga sätt att skämma bort en kvinna mer än en överdimensionerad klänning. En känsla av proportioner och takt är tecken på intelligens, därför är kvinnor som alltid, i allt och överallt vet hur de ska vara lämpliga, så värdefulla och önskvärda. Dåliga skämt, dumma frågor, oförmåga att hålla tyst och klä sig ordentligt för tillfället – allt detta skrämmer män, för ingen gillar att rodna för sin själsfrände.

8. Du vet inte hur man ska vara kvinna

Du vet inte hur man ber om hjälp, du vet inte hur man berömmer en man och beundrar hans meriter. Du vet inte hur du accepterar komplimanger, du låter dig inte betala för i en restaurang och du kommer inte ge en man en enda chans att visa sin maskulinitet och styrka. Du tar hand om och uppvaktar med fientlighet, eftersom du internt känner att du inte är värdig. Du kan göra allt själv, och vilken man som helst bredvid dig inte bara känner sig nödvändig och viktig, han känner sig som en tom plats. Du är fallet när ”stark och oberoende” låter som en förolämpning.

9. Behöver du? Match!

Drömmer om en stilig prins med bil, lägenhet, sommarbostad i Monaco, god humor och villighet att starta familj och sitta med nio års utbildning själv, inte intresserad av någonting och tänker att sport är för tråkig, åtminstone arrogant. Börja med dig själv, älskling. Bredvid en kvinna som ställer allvarliga krav på sig själv kommer det alltid att finnas en följeslagare som kommer att motsvara henne.

10. Du ser lätt åtkomlig ut

En oemotståndlig önskan att hitta en livspartner förvandlar ibland en kvinna till en slags tigress på jakt. Nej, det handlar inte ens om krigsfärg och alltför avslöjande kläder (även om du också måste vara försiktig med detta), utan snarare en ihållande önskan att behaga, locka, fängsla. Män känner det, anständiga är rädda och skurkar använder det fräckt. Dessutom bör du vara försiktig när du väljer platsen för ”jakt”. Trots allt, även om du kommer från ädla jungfruar och håller dig till äktenskapet, men efter midnatt står du med ett glas alkohol i baren – du ser priori ut som tillgänglig. Ack, fördomarna att kvinnor besöker barer och klubbar enbart för att träffa en man är för levande i människornas sinnen..

11. Hatar män som art

Ditt ex har besvikit dig och du tror inte längre att det kan vara annorlunda. Eller så har du inte ens ett ex, men du har exempel framför dina ögon: din far övergav din mamma, din man lurade på en vän och din chef saknar inte ens en enda kjol, även om han har varit gift länge. Allt detta har utvecklats till en stark tro på att alla problem är från män. Det är bara en sagaprins på en vit häst eller en psykoterapeut som kan övertyga dig. Valet är ditt.

12. Du är inte fri än, men redan ensam

Av någon anledning är det mycket svårt för dig att tro att de har slutat älska dig, att du inte längre behövs, att han inte kommer att ändra sig och inte återvända. Du kommer ihåg hur bra allt var och hur lyckligt du var. Du lever i det förflutna. Även om alla runt omkring och säger att de slår ut en kil med en kil, så fungerar det inte med dig. När allt kommer omkring börjar du ett nytt förhållande bara för att bevisa något för den som bröt ditt hjärta. Generellt sett har du nyligen gjort allt för det här: du lägger upp foton så att du vet vad du har förlorat och du går till evenemang där han kommer att vara, och även på morgonen klär du dig så att han gillar det. Och allt för att det är svårt att acceptera en enkel sanning: han bryr sig inte.

13. Du mår redan bra

Du är van vid att vara ensam. Även om du ibland är ensam och ledsen, men inte så mycket att du på fredagskväll går ut ur dina favoritpyjamas, kläder på dig och går till en social händelse. Du är inte så uttråkad ensam att anmäla dig till en extrem körskola eller börja spela golf. Och verkligen … Varför slösa några timmar med att packa och gå dit du kan träffa män? När allt kommer omkring kan du bjuda in en vän och över en kopp te diskutera vad alla män är getter.