Du måste känna fienden genom synen: hur man ersätter en älskarinna

Vår expert har utarbetat detaljerade instruktioner om hur du kan bli av med det tredje överskottet i ditt förhållande.

Älskarinna – vem är hon? En kollega med vilken förhållandet har gått bortom arbetarnas ram, en tidigare, från någonstans i horisonten, en bekant med vilken hon ”av misstag snurrade” på en fest, en hållen kvinna med sitt eget handelsintresse? Kanske, från den här listan, hålls de mest ”säkra” för en familjebåt kvinnor och de kvinnor som gynnas av att vara i kontakt med din man. För dem är hon bara ett sätt att flytta upp karriärstegen, få de nödvändiga kontakterna, bekanta – i allmänhet är deras mål inte att bygga relationer och skapa en familj.

Men om en älskare är en kvinna som är kär i din man, kommer hon att sträva efter att bli den enda i hans liv. Och tyvärr har hon ursprungligen ett mycket viktigt trumfkort: hon vet om din existens, men du inte om henne. Hon kan tänka igenom och förbereda en strategisk plan för att ta dig ur spelet, och du kommer att bli överraskad. Vill du vinna?

Vår expert på att bygga långsiktiga relationer med män hjälper oss att ta reda på vilken typ av fågel som är sådan älskarinna och hur man kan förhindra henne från att bygga ett bo i ditt släktträd..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Ur fruens synvinkel är älskarinnan en tjuv som klättrade in i någon annans hus och försöker ta tag i allt som finns i det med sina välskötta fingrar. Men låt oss inse det: ett stort antal kvinnor har lyckats engagera sig i ett förhållande med en gift man. Och många av dem gjorde inte sådana planer viagra pris. Troligtvis ville de ha samma sak som du: gifta dig, få barn, leva lyckligt med din älskade. Problemet är att de träffade en man med ”förvärrade omständigheter” i form av en familj.

På grund av detta gnagas han av en skuldkänsla framför sin passion, som han försöker kompensera med ett ökat intresse för henne, volymen av uppvaktning, antalet vackra ord och falska löften. För en älskarinna blir en man inte bara den bästa versionen av sig själv utan nästan ett ideal! En förälskad kvinna kommer att tro honom och bestämma att endast ”omständigheter” inför den nuvarande familjen stör deras lycka.

Men jag, en erfaren tränare och min träningspartner Alexander Rappoport, som har konsulterat gifta par i många år, vi vet mycket väl att när en man är dödligt kär, talar han inte om det. Han bryter relationerna med sin familj och går till sin älskarinna och rensar helt sitt bostadsutrymme. Om detta inte händer är hans ord bara ord..

Varför behöver en man alls en älskarinna?

Framträdandet av en passion på sidan antyder att han försöker fylla ett gap i det befintliga förhållandet.

Du slutade attrahera honom på fysiologisk nivå. Det handlar inte bara om intimitet eller extern attraktion, utan också om allt som känns på känslanivå: röstklang, ansiktsuttryck, rörelser, lukt …

Du var inte enig i moraliska och etiska principer, normer, bedömningar.

Han känner sig inte nära dig..

Du har glömt hur man spenderar tid tillsammans, och till och med vid bordet ser var och en på din telefon eller bok.

Du går inte någonstans tillsammans, du har olika vänner, olika platser för fritid.

Om du har ”dragit dig tillbaka” från något av dessa områden i din mans liv, är det mycket troligt att din älskarinna kommer att ta din plats där..

Hur man förstår att mannen är annorlunda

I ett visst skede kommer du troligtvis intuitivt att känna att någon har dykt upp på din mans sida. Han kan börja bli orimligt avundsjuk på dig, för själva pistolens stigma. Du kommer ständigt att känna doften av okänd parfym, hitta spår av läppstift eller någon annans hår på / under hans kläder. Han kommer säkert att lösenordsskydda sin smartphone, ”för familjens skull” kommer att ta en massa ”ytterligare arbete på nya projekt” och kommer att tillbringa helgen med ”vänner”, för han måste ”lossa” efter en veckas arbete, men det är omöjligt att göra det hemma!

Vid någon tidpunkt kommer du att få en entydig bekräftelse på att det finns en anslutning på sidan. Detta kan vara ett meddelande eller ett samtal från en ”välvillig” eller från älskarinnan själv. Om du fick reda på allt på det här sättet betyder det att de försöker göra dig till en bonde i spelet, från vilken älskarinnan är redo att slå ut dig. Hon dykt inte upp förut, för hon var inte säker på sina förmågor, och nu går hon in i strid.

Dess manus förutsätter att du kommer att göra misstag efter misstag och gå ur vägen själv. Om du älskar din man och är villig att kämpa för ett förhållande, gör inte tre saker..

Dra inte ut information om honom var och vem han var med förrän du är redo att veta. Om du pressar honom, ”bryter” och tvingar honom att berätta i alla detaljer, kommer han att uppleva en enorm känsla av obehag. Och för att skydda mig från honom kommer han in i rollen som ”Jag är en man, jag bestämmer allt själv och gör som jag vill själv, så jag lämnar!”

Kör honom inte ut ur huset med en resväska – så du ger den bara till din älskarinna.

Ge inte ultimatum. Du har ingen utarbetad plan, vilka villkor du kan lägga fram nu?

Oavsett hur svårt det är, försök att hålla flödet av känslor, arbeta igenom situationen med experter, och innan du gör något, tänk på varför du har en sådan situation.

Hur du får din älskarinna ur spelet

Så länge du är en familj som bor i samma hus, följer älskarinnan också ditt schema. Försök därför fylla din mans tid så mycket som möjligt genom att vara med dig, med barn, vänner och nära och kära.

Starta transformation, öppna dig själv för din man från en ny sida, delta i självutveckling. Du vet bättre än någon annan som ger honom nöje. Om han är girig för yttre skönhet, förvandla dig själv med en stylist. Han älskar att äta utsökt och ha kul – anordna semestrar med ett stort bord och uppriktigt sällskap. Gillar han köttliga nöjen? Utöka din kunskap inom detta område och erbjuda honom erotiska experiment. Män är lat – så snart de känner att deras hem inte är värre än deras älskarinna, slutar de sträva efter henne. Att bo i två hus och komma ihåg vad du lovade vem är utmattande mentalt och fysiskt.

Försök att uppdatera de ljusaste och mest positiva ögonblicken från ditt förflutna tillsammans. Låt honom komma ihåg varför han blev kär i dig och kasta dig igen i dessa känslor. Du bör associera honom med de bästa händelserna i livet..

Spendera tid med gemensamma vänner oftare, försök att komma in i kollegornas sällskap och väcka deras respekt och beundran. Män är förgäves, de älskar det när andra berömmer sin kvinna: det höjer deras självkänsla.

Lär dig att spendera tid tillsammans oftare, bara tillsammans. Lägg dina barn i säng tidigt, sluta och ägna tid åt varandra. Du byggde inte relationer för att förlora dem på grund av den banala önskan att spela spel i telefon eller att vara på sociala nätverk istället för att prata med din man.

Om du lyckas uppnå balans i förhållandet och upprätthålla det kommer du att bli den enda för din man som han aldrig kommer att gå med på att byta ut även för ett harem av medhustruer. För en framgångsrik, fulländad man vet hur man uppskattar en kvinna som inspirerar och kompletterar honom!