Sex efter blodtyp

Amerikanska forskare lyckades förklara sambandet mellan sexgruppernas blodgrupper och deras fysiska kompatibilitet. Det är vad som kom ut ur det.

Man och kvinna O (I) blodtyper

De behöver ständig fysisk kontakt för att vara lyckliga. De har vanligtvis ett helt harmoniskt sexliv..

Man O (I) blodtyper och kvinnor A (II) blodtyper

Ett mycket lämpligt par för sex. Han är aktiv, hon är passiv. Med tillgivenhet och övertalning kommer han att kunna föra henne till olika nivåer av sexuell aktivitet, det viktigaste är att inte agera snabbt.

Man O (I) blodtyper och kvinna B (III) blodtyper

Han är väldigt aktiv, hon är passiv, men det är precis vad de gillar. De kan njuta av sex var som helst och när som helst..

Manliga O (I) blodtyper och kvinnliga AB (IV) blodtyper

Hans beteende är avgörande i parets förhållande. Om han är tålmodig garanteras ett skonsamt och harmoniskt intimt liv. Om han är krävande och självisk, är sexliv fylld av strid..

Man A (II) blodtyper och kvinno O (I) blodtyper

De kommer att tillbringa mer tid i sängen än någon annan: båda behöver sex. Det är viktigt att komma ihåg: det här paret behöver särskilt intimt förspel..

Man och kvinna A (II) blodtyper

Av alla möjliga kombinationer är den här den mest lämpliga för en kvinna med en andra blodgrupp. Det är med denna partner som hon kan uppleva det största nöjet: han förstår henne från en halv blick.

Man A (II) blodtyper och kvinnor B (III) blodtyper

De spenderar mer tid på att prata om sex än vad de faktiskt gör. Mångfalden av sexpositioner är nedslående liten. Båda är blyga och inte sensuella nog mot varandra. Det är synd – de kan uppleva stort nöje..

Man A (II) blodtyper och kvinnor B (III) blodtyper

I det här paret kommer inte sex att spela den första rollen först. Mannen i detta par letar efter djup känslomässig kontakt med sin partner. Kvinnan känner perfekt att sexualitet är en viktig del av deras förhållande. Och om hon kan visa uthållighet och tålamod, blir hon verkligen belönad. En känslig och uppmärksam älskare vaknar upp i en partner.

Man A (II) blodtyper och kvinnliga AB (IV) blodtyper

Fullständigt misslyckande. Detta par kommer förmodligen inte att ha något sexliv alls. De behandlar varandra som bror och syster. Oralsex är inte förhandlingsbart, och det traditionella alternativet är alltid detsamma. Men de gör det väldigt sällan..

Man B (III) blodtyper och kvinna O (I) blodtyper

De älskar att lära varandra nya sextekniker. Hon är ledaren i deras förhållande, men hans sexuella talanger kan inte uppskattas..

Man B (III) blodtyper och kvinnor A (II) blodtyper

Hon älskar det när de har okonventionellt sex. Dessutom, i detta par är partner lika aktiva, vilket ger dem ett speciellt utbud av sensationer.

Man och kvinna B (III) blodgrupper

Deras kön och tillfredsställelse är mediokra. Partners bör förbättra sin sexuella teknik.

Manliga B (III) blodtyper och kvinnliga AB (IV) blodtyper

Temperamentligt par. De är äventyrliga experimenterande och kan prova ett stort antal variationer i kön. Sexuell kompatibilitet är störst när en man är yngre.

Man AB (IV) blodtyper och kvinnliga O (I) blodtyper

Sex samlar dem. De kommer att bli ett lyckligt par, men bara om mannen kan anpassa sig till partnerns temperament och behov..

Manliga AB (IV) blodgrupper och kvinnliga А (II) blodtyper

Han är en passionerad partner, så de har sex ganska ofta. Men deras anslutning är hopplös om åtminstone en liten mängd känslor inte finns i den..

Man AB (IV) blodtyper och kvinnor B (III) blodtyper

De har sex mindre ofta än andra par. Ändå är de helt nöjda med varandra. Kanske för att de inte känner till hårdhet och respektlöshet för en partner..

Man och kvinna AB (IV) blodtyper

Möjligheterna för detta par är oändliga. De är en av dem som antingen kan uppnå absolut harmoni eller visa sig vara fullständiga antipoder i deras missbruk. Men om båda är kreativa om sex borde det inte vara ett problem..