Etusivu

Tervetuloa Sipoonkorpeen!

IMG_5695

Tiesitkö, että vain puolen tunnin automatkan päässä Helsingin keskustasta sijaitsee vuonna 2011 perustettu Sipoonkorven kansallispuisto? Se on 19 neliökilometriä laaja metsäalue Helsingin, Vantaan ja Sipoon alueella. Voit ihastella alueen koskematonta korpimetsää, polveilevaa perinnemaisemaa ja kauniita kukkaniittyjä kokeneiden retkioppaidemme johdolla.

Järjestämme takuuretkiä kaikille, ikään tai kuntoon katsomatta. Valikoimastamme löytyy myös valinnaisia ryhmä- ja teemaretkiä luonnonystäville, koululaisille, yrityksille ja liikuntaesteisille. Tutustu retkiimme lisää täältä.

Toukokuussa ihastelemme heräävää luontoa ja kasvistoa. Sipoonkorven metsät, IMG_5692kukkulat ja maalaismaisemat heräävät eloon. Heinäkuussa voit lähteä kanssamme marjametsälle, saaden ämpärit täyteen kotimaista superruokaa, mustikkaa. Syksyllä saat sienitietoutta ja pääset korjaamaan metsän satoa sieniasiantuntijan johdolla. Entä talvella? Silloin järjestämme tyky-päiviä, joissa voit kokeilla lumikenkäilyä, avantouintia ja savusaunaa Kuusijärven ulkoilukeskuksessa.

Ota yhteyttä oppaisiimme ja lähde mukaan!

Metsäterveisin.
Rolf Törrönen

IMG_5610

Vastaa